Kviklån

Lad os starte fra begyndelsen. Hvad er et kviklån? Et kviklån er også kaldet et forbrugslån, og det er et lån, som du kan tage online uden at stille nogen form for sikkerhed.

Hvorfor er der mange, som vælger at optage et kviklån?
I løbet af de sidste syv til otte år har der i høj grad været en stigning i antal lån og sammen med stigningen i antal lån, så er det lånte beløb naturligvis også steget. I 2010 optog danskerne kviklån for cirka 37 millioner kroner, hvilket må siges at været et ret højt beløb. Dog er dette beløb ingenting i forhold til 2014, hvor den danske befolkning tilsammen lånte omtrent 436 millioner kroner, altså næsten en halv milliard!
Gennem disse tal kan alle og enhver se, at der har været en stigning, men hvorfor er det så populært at optage disse lån? Denne artikel vil nu belyse og redegøre for de største fordele ved kviklån.

Kviklån er lynende hurtige! Når du har ansøgt om et lån, så går der ofte kun et par minutter, før du bliver godkendt, og du kan stort set altid have pengene på din konto den samme dag.
Dette gør kviklån virkeligt effektive, hvis du står og mangler penge her og nu.

Kviklån er virkeligt diskrete! Hvis du ansøger om et lån i banken, så skal du ofte redegøre for, hvordan du vil anvende pengene, og hvis du låner et større beløb, så vil du ofte blive bedt om at stille sikkerhed for lånet.
Dette sker ikke med et kviklån, her kan du blot låne, og der skal ikke stilles hverken sikkerhed eller spørgsmål.

Kviklån kan være ret fleksible. Det vil sige, at det ofte vil være muligt at indfri lånet før aftalt tid, hvis du har skaffet pengene. På den måde kan du hurtigt komme videre, og du behøver ikke at bekymre dig mere om lån og renter.
Hvis du har taget et ganske almindeligt banklån, så er dette ikke altid en mulighed. Ved nogle banklån skal du nemlig betale et gebyr, hvis du gerne vil indfri din gæld før tid, hvilket ofte resulterer i, at dette ikke er en særlig favorabel løsning, og derved er du mere eller mindre tvunget til fortsat at betale rentetilskrivninger, selvom du har pengene på kontoen.

kviklånHvis man vil prøve at give en endegyldig konklusion på, hvorfor danskerne tager mange kviklån, så kan man med fordel tage udgangspunkt i en undersøgelse, som blev lavet umiddelbart efter år 2014. Denne undersøgelse viser at næsten 2/3 af de lån, som blev optaget i 2014, var på et beløb, som er mindre end 3000 kroner.

Dette er ret interessant, da det i høj grad styrker påstanden om, at kviklån er en god løsning, hvis du mangler penge nu og her. Undersøgelsen viser altså, at der ofte er tale om ganske små beløb, og der kan herudfra postuleres, at det er et resultat af, at danskerne ikke gider at gå igennem hele bankforløbet, hvis de blot skal låne 1000 eller 2000 kroner.

Hvis du gerne vil gøre ligesom mange andre danskere og undgå besværet og spare tid, hvis du skal bruge nogle penge her og nu, så kan det i høj grad gavne dig at læse resten af denne artikel. Her vil der blive gennemgået forskellige kriterier, som du skal opfylde, og du vil blive gjort bekendt med billige lånemuligheder.

Du skal godt optage et kviklån som 18-årig

Vil du gerne optage et kviklån? Det kan være, at du har taget ved lære af det forrige afsnit, hvor det blev påvist, hvorfor kviklån er så populære, dog er der et par krav, som du skal leve op til.

For det første, så skal du være myndig, hvilket vil sige, at du skal være fyldt 18 år. Nogle steder er det nødvendigt at være over 21, 23 eller 25 år, før du kan optage et lån. Så hvis du er 18 år, så er det helt sikkert muligt at optage et lån, til tider skal du blot lede lidt længere efter pengene.

Det andet kriterie omhandler, om du er registreret i RKI. Så kan det nemlig godt være en smule mere besværligt at finde et kviklån. Dog er det stadig muligt at låne penge, selvom du er registreret som dårlig betaler. Nogle låneudbydere er nemlig villige til at se igennem fingre med, at du står i RKI. Dette kan dog til tider resultere i lån, som er ret dyre i forhold til ganske almindelige forbrugslån.
Men hvis du mener, at du stadig er i stand til at låne penge, så er det ikke umuligt, bare fordi du er RKI registreret.

Det tredje kriterie, som er et af de vigtigste kriterier, som du skal overholde, er, at du skal være dansk statsborger, og du skal være registreret som bosiddende i Danmark. Hvis du ikke bor i Danmark, eller hvis du ikke har et dansk statsborgerskab, så kan det godt blive en stor udfordring for dig at finde et lån.

Hvis du kan leve op til disse krav, så er der gode muligheder for dig, og du kan for det meste frit vælge mellem lån, således at du kan få det bedste.
Hvis du opfylder diverse kriterier, så har du nemlig en vis valgfrihed, som kan gavne dig!

Du opnår nemlig den bedste pris, hvis du sammenholder flere forskellige tilbud fra flere forskellige udbydere. På den måde kan du nemlig starte noget, som kan minde om en auktion, og du kan bruge de givne tilbud til forhandlinger. På den måde kan du sikre dig selv den bedste pris, og du undgår derved at betale for meget i renter osv.
Dette er også en af grundene til, at RKI registrerede mennesker ofte kun vil kunne optage ret dyre lån. Der er nemlig kun ganske få firmaer, som vil låne penge ud til folk, som er i RKI registeret. Derfor er der ikke mange muligheder for at sammenligne priser, og man har derved ikke meget at forhandle med.

I de næste to afsnit kan du læse mere om, hvordan du kan finde gode og billige lån gennem rentefri kviklån og gratis kviklån!

Det er muligt at finde rentefri kviklån

Synes du ofte, at du hører negative ting omkring kviklån? Og afskrækker det dig fra at optage et lån af denne type? Så kan du blive meget klogere igennem dette afsnit, her vil der nemlig blive gjort rede for nogle kæmpe fordele, som du kan udnytte, hvis du endnu ikke har taget et kviklån!
Mange firmaer vælger nemlig at belønne nye kunder med virkeligt favorable tilbud, og dette kan være en fantastisk løsning, hvis du står og mangler nogle penge her og nu! Du kan for eksempel finde en række af rentefri lån. Synes du at rentefri lån lyder lidt for godt til at være sandt? Det lyder sandelig ganske godt, og det er samtidig hel rigtigt! Du kan for eksempel låne 15.000 kroner, og hvis du blot følger din afdragsplan, så vil du kun betale 15.000 kroner tilbage til udlåneren. Dette må siges at være et fantastisk tilbud, og det er et tilbud, som din bank aldrig vil kunne give dig.

Hvis du ikke er ny kunde, eller hvis du af anden grund ikke kan finde et rentefrit lån, så er der stadig muligheder for at finde billige lån, og du vil nu modtage et par råd til, hvordan du kan gøre dette bedst muligt.

Som nævnt tidligere, så er det første gode råd, at du med fordel kan indhente flere forskellige tilbud, således at du kan tage et lån under de bedste vilkår. Men udover dette, så er der også et par ting, som du kan drage fordel af at lægge mærke til.

Er du en smule forvirret over alt det, som står med småt? Der er en indikator, som er noteret ved alle kviklån, denne indikator hedder ÅOP. ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Denne procentsats giver dig et klart billede af, hvor store omkostningerne er fra lån til lån. Denne indikator medregner nemlig alle de mulige omkostninger, som der kan være ved lånet. Dette kan blandt andet være oprettelsesgebyr, debitorrente og andre ting.
Hvis du for eksempel har snævret udvalget af lån ned til to mulige, så kan du med fordel kigge på ÅOP. Det ene lån kan måske se meget godt ud og have en ÅOP på 17%, i mens det andet lån kun har en ÅOP på 12-15%, derved kan du med fordel vælge det sidstnævnte lån.

Sådan kan du finde gratis kviklån!

Ligesom at du kan finde rentefri lån, så er det også muligt at finde noget, som er endnu bedre – Nemlig gratis kviklån!
Hvis du indgår en aftale omkring rentefri afbetaling af dit lån, så kan du til tider skulle betale et oprettelsesgebyr, og så kan den gode handel godt gå i vasken. Men som et gratis kviklån indikerer, så er dette lån ganske gratis. Du skal altså kun betale det lånte beløb tilbage og ikke en øre mere. Disse gratis kviklån bliver også ofte tilbudt til nye kunder, som ikke før har lånt ved et specifikt firma.
Hvis du har lånt før, så er det ikke nødvendigvis en grund til, at du ikke kan optage flere gratis lån. Der er nemlig mange firmaer, som tilbyder disse gratis lån til nye kunder. Du kan med stor fordel nøjes med at tage et enkelt kviklån ad gangen, således at du ikke mister overblikket over din økonomi, men hvis du allerede har afbetalt et gratis lån, så skal du ikke opgive håbet om at finde et nyt!

Hvis du har opgivet håbet om at finde et lån, som er enten rentefrit eller gratis, så kan du her få et par tips til, hvordan du kan finde det bedste lån. En god og troværdig låneudbyder er ofte et krav for et godt lån, derfor vil du i første omgang gerne finde et meget troværdigt firma, som du kan optage et lån hos med ro i maven.
Der er flere elementer, som du kan kigge efter, når du leder efter et troværdigt firma, og disse elementer vil blive gennemgået nu.

Hvordan er den generelle omtale af firmaet? Har de nogensinde været omtalt i nyheder eller nyhedsartikler? Hvis ja, hvordan var omtalen så? Hvis det var positiv omtale, som for eksempel fortalte om gode vilkår, så kan du helt klart overveje dette firma. Men hvis det var negativ omtale, der fortalte om høje renter og skjulte omkostninger, så bør du holde dig væk fra dette firma.
Du kan med fordel også søge på firmaets anmeldelser, hvor høj er deres rating? Hvis de har en høj kundetilfredshed, så er det ofte et troværdigt firma. Vær dog opmærksom på, om firmaet har fået 5 anmeldelser, eller om de har fået 500. Hvis firmaet kun har meget få anmeldelser, så kan man ikke så godt regne med resultatet.

En anden ting, som du med stor fordel kan spørge dig selv om, er, har firmaet eksisteret i lang tid? Lang erfaring er en af de største indikationer på troværdighed, så hvis firmaet har eksisteret siden 2007, så er der en god chance for, at det er et godt firma, som man sagtens kan stole på. Dette betyder ikke nødvendigvis, at du aldrig skal stole på et nyoprettet firma, men brug din sunde fornuft og forhold dig kritisk, så undgår du ofte at stå tilbage med en flad fornemmelse og en flad pung.

Den sidste indikator på et solidt firma, som man sagtens kan stole på, er deres hjemmesiden. Ser landing-pagen ud som om, at den er lavet professionelt? Og hvad står der egentligt på hjemmesiden?
Hvis firmaet selv giver gode råd til, hvordan du skal låne, og hvad du skal tænke over, når du låner, så er det ofte en god indikator for, om firmaet er troværdigt eller ej.

Med alle disse facts og tips i rygsækken, så er du beredt, og du kan nu drage fordel af din viden, således at du kan finde de bedste kviklån! Du kan også læse mere om quicklån.