Hus og have

3 gode råd om ejendomsadministration

God ejendomsadministration er en enormt vigtig ting både for lejer og udlejer, da det er med til at sikre, at begge parter får en god oplevelse i forbindelse med udlejningen af en bolig. Dog indeholde ejendomsadministration en række faldgruber, som kan gøre oplevelsen sværere og langt mere omstændig, end den nødvendigvis behøver at være.

Hvis du derfor skal administrere end af dine ejendomme, så læs endelig med herunder, hvor du får 3 gode råd om ejendomsadministration, sådan at dit arbejde forhåbentligt bliver en smule nemmere.

Denne artikel indeholder

1. Hav godt styr på driften

Som ejendomsadministrator kan det være nemt at komme til at fokusere for meget på prisudviklingen, når man skal kigge på indtjeningen. Dog er driften af administrationen mindst lige så vigtigt – hvis ikke vigtigere – at have styr på, når det kommer til indtjening.

Her kan en god ejendomsadministration software være et rigtig godt redskab, da det kan være med til at holde styr på det hele, sådan at du ikke skal gøre alle tingene manuelt. På denne måde kan du bedre sikre en god drift, hvilket i sidste ende også vil vise sig i din indtjening på en positiv måde, hvilket selvfølgelig er et stort plus.

2. Sørg for at gennemgå kontrakterne grundigt

Det siger lidt sig selv, men det er altid ekstremt vigtigt at sørge for, at de kontrakter, som du indgår i, er i orden, sådan at der er styr på tingene i forhold til både dig selv som administrator, men også i forhold til for eksempel dine udlejere. Et ekstra gennemkig i kontrakten kan potentielt redde dig fra en del økonomiske udgifter, hvilket naturligvis er en fordel for dig.

Dette gælder naturligvis ikke kun for dine kontrakter, men også for andre vigtige dokumenter såsom for eksempel aftaler og driftsudgifter. Ved at tage dig god tid til at få helt styr på dine dokumenter, kan du potentielt forbedre din økonomi.

3. Tjek professionelle samarbejdspartneres porteføljer

Det er altid lidt af et sats, når man vælger at indgå i et samarbejde med andre firmaer. Derfor er der da heller intet galt i, at du laver lidt fodarbejde og tager et kig i din potentielle professionelle samarbejdspartneres portefølje, sådan at du kan danne dig et godt indtryk af, hvordan firmaet egentligt er.

Du kan for eksempel spørge ind til, hvordan de håndterer den daglige administration, såvel som at forhøre dig hos andre af firmaets kunder. Hvis de andre kunder har en god forretning, så er det en god indikation for, at samarbejdspartneren er dygtig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *