Økonomi

Sådan mærker du dine produkter på en miljøvenlig og besparende måde

Lasermærkning er en miljøvenlig, omkostningsfri og moderne måde at mærke produkter på. Langt de fleste produkter bliver mærket i produktionsprocessen for sporbarheden. Lasermærkning er en permanent mærkning, der både giver dig sporbarhed og branding i samme proces.

Teknologien i dag har gjort det muligt at anvende laserprintere til mærkning af stort set alle typer overflader. Det gælder både produkter i bevægelse og produkter, der står stille, hvilket giver laserprintere en høj fleksibilitet. Derfor har lasermærkning en masse fordele, der både gavner miljøet og tilmed bidrager med en fordelagtig driftsøkonomi.

Denne artikel indeholder

Miljøvenlig og omkostningsfri mærkning

Én af de væsentligste fordele ved at anvende en laserprinter til mærkning er, at denne teknologi er yderst miljøvenlig, da den sparer miljøet for blandt andet store mængder papir og blæk. Samtidig gavner det også virksomhedens økonomi, da der ikke kommer omkostninger til hverken papir, blæk, solvent eller trykluft. En laserprinter mærker i stedet produktet ved enten at brænde ned i produktets materiale eller danne en kontrast med en permanent mærkning ved at fjerne det øverste lag materiale.

Laserprint på alle typer materialer

Med lasermærkning er det muligt at printe på langt de fleste typer af overflader såsom plast, pap, papir, glas, metal, træ m.fl. Laserteknologien har desuden gjort det muligt at printe i både bevægelse og stilstand, hvilket gør den yderst anvendelig i mange forskellige brancher i både nonfood- og food-industrien.

Fleksible løsninger

Mange laserprintere kan tilpasses i skrifttype, skriftstørrelse og layout, så de matcher din virksomheds profil og behov. Derfor kan de altså også indstilles til at gravere alt lige fra tekst til logo og grafik, der dels giver en høj fleksibilitet i dens mulige anvendelse, og som samtidig gavner dit brand. Derudover har laserprintere et kompakt design, der gør det let at integrere i allerede eksisterende produktionsløsninger.

Laserprintere til enhver opgave

Hos Schur har de mere end 20 års erfaring i driftsøkonomiske mærkningsudstyr, og de tilbyder derfor laserprintere til alle slags industrier og produktionsmiljøer. De producerer CO2-printere, der er velegnet til glas, plastik, træ, papir i fødevare- og elektronikbranchen. Disse kan gravere både tekst og logo, der dermed både gavner sporbarheden og dit brand.

Derudover har de også en fiberlaser, der kan laserprinte direkte på materialer, der normalt er vanskelige at mærke med laser såsom metal, keramik og farveskiftende plast. Det kan være produkter lige fra autodele, medicinske apparater, værktøj og lignende. Med fiberlaseren kan man, enten via ”deepmarking” fordampe overfladelaget præcist eller via ”black-marking” justere farven i metallets overflade igennem micro-ændringer.

Professionel vejledning

Med deres mange års erfaring har Schur altså en høj ekspertise inden for lasermærkning-feltet med fleksible laserprinter-løsninger, der kan matches med den ønskede bølgelængde, linser, materiale, effektstørrelser, scannerhoveder samt fysisk opbygning. Med andre ord har Schur altså en laserprinter, der matcher din virksomheds behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *