Datacon leverer IT-løsninger til din virksomhed

Uanset din beskæftigelse er der en god sandsynlighed for, at IT spiller en essentiel rolle i din arbejdsrutine. Derfor er det altafgørende, at du arbejder med IT, der fungerer, som det skal. Hvis dit IT-system pludselig bryder sammen, kan du ende med at komme langt bagud med dit arbejde og på lang sigt miste en stor del af din omsætning. Den gode nyhed er, at der i dag findes en lang række virksomheder, som specialiserer sig i IT-relaterede løsningsmodeller. Og flere og flere danskere vælger at henvende sig til Datacon, når arbejdspladsens IT-system skal revurderes, gennemses eller skiftes ud.

 

Denne artikel indeholder

Om Datacon

 

Datacon blev etableret i 1987. Siden begyndelsen har virksomheden leveret forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP, og Microsoft Dynamics har længe været Datacons kerneprodukt. Virksomhedens kunder tæller hovedsageligt arbejdspladser inden for grossist, detail- og produktionsbranchen, og Datacon sætter altid stolthed i at realisere den mest effektive IT-løsning. Når du hyrer Datacon, vil virksomheden starte med at analysere dine nuværende behov, men Datacon forsøger også altid at tage højde for eventuelle fremtidige udfordringer. I løbet af processen, leverer Datacon solid rådgivning, så du er helt med på, hvilke løsninger der implementeres og hvorfor.

 

Derfor skal du vælge Datacon

 

Datacon har efterhånden masser af tilfredse kunder i baggagen. Dét har flere årsager. For det første udvikler Datacon løsninger, der både giver øget værdi og gode IT-overblik for kunderne. Datacon har kompetencer på samtlige AX-versioner, herunder den ældre Dynamics 2.5 og den allerseneste Dynamics 365 for Finance and Operations. For det andet får du, når du hyrer Datacon, et fast tilknyttet kundeteam, som sikkert guider dig igennem løsningsprocessen. For det tredje er Datacon Microsoft Gold Partner, hvilket betyder, at de tilknyttede konsulenter repræsenterer det højeste kompetenceniveau på Microsofts mange teknologier. Og for det fjerde arbejder Datacon altid med dokumentation af virksomhedens målopfyldelse. Derfor er du sikker på, at Datacon ikke forlader din IT-opgave, før den er løst. Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorvidt Datacon er det rette valg for dig, kan du med fordel kontakte virksomheden via kontaktformularen på deres hjemmeside. Den første samtale er uforpligtende og koster dig ikke en krone.

 

Læs mere

 

Vil du vide mere om Datacon? Klik her og bliv meget klogere på virksomhedens kompetenceområder, mål og arbejdsprocesser. Datacon kan garanteret finde en IT-løsning, som perfekt dækker behovene på netop din arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *