Gå 10.000 skridt om dagen – se fremskridt på pulsmåler

Lyder 10.000 skridt om dagen som meget for dig? Spoilers: Det er det ikke, hvilket alle med arbejde på lager eller gartneri kan attestere. Men tallet kan alligevel virke uoverskueligt, så selvom du ved, at det er sundt at gå meget hver dag, afskrækkes du måske fra at gøre forsøget. Her kan et pulsur med skridttæller måske være løsningen. De ure kan du i dag finde med et væld af praktiske features.

 

Denne artikel indeholder

Pulsure med søvntrackere

Hvor kan du så købe et pulsur? Du kan prøve https://www.billig-fitness.dk/collections/pulsur, hvor du kan få ure med touchskærm, der er lige til at binde om håndleddet. Urene indeholder foruden skridttæller og pulsmåler også søvntracker. Søvntrackere hjælper dig med at holde styr på, at du får de timers søvn, du skal bruge. Søvn er essentielt for helbredet, og timers søvn sætter urene tal på.

 

Kobl pulsur sammen med smartphone

Ved pulsure kan du få information over kalorieforbrug, så du ser, hvor meget du har brændt af over dagens løb på at gå omkring. Afhængigt af model kan pulsuret også erstatte et smartwatch på visse områder. Du kan nemlig koble disse pulsure trådløst sammen med din telefon, så notifikationer for opkald og beskeder bliver vist på dit ur. Går du med ur på arbejdet, kan du diskret se notifikationer.

 

Gør det til en sport at gå

Apropos det at koble uret til din smartphone, kan du også få dit pulsur til at sende målte data til din telefon. Hvis du skulle have interesse i at sammenligne din aktivitet på tværs af dage, bliver det altså nemt. Pludselig kan der gå sport i at se, hvor langt du kan rykke dig, fordi du har de kolde data at forholde dig til. Hvis du er til sinds at gå mere til dagligt, så giv dig ekstra motivation med et pulsur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *