Lær mere om forskellige tagtyper her

Det er ret forskelligt fra person til person, hvor meget du egentlig ved om taget på din bolig. Blev taget ikke lagt, i den tid hvor du har boet der, er sandsynligheden for, at du ved det store om tag og tagtype nok ikke særlig stor. Derfor går du måske at tænker, at alle tage er ens, og at der da umuligt kan være den helt store forskel – og selv om du til dels kan have ret, har det altså stadig en betydning, hvilket tag du vælger til din bolig.

 

Denne artikel indeholder

Betontaget – den slidstærke løsning

Vil du gerne have et robust tag, der kan holde til alt slags vejr? Så er det måske et betontag, du skal have fat i. Beton som materiale er jo som bekendt meget solidt og slidstærkt, og det er altså nogle gode egenskaber at have i et tag. Selvom det ikke sker så ofte, kan det danske vejr godt blive vildt nogle gange, og det ville da være ekstremt ærgerligt at skulle gennemgå en tagrenovering pga. en storm.

 

Ståltaget – den økonomisk bevidste løsning

Hvis du, ligesom rigtig mange andre danskere, er interesseret i at spare nogle penge, når du skal have renoveret dit tag, kan det være, at du i stedet skal kigge efter et ståltag. For det første er stålpladerne større, så der skal være plader til at lægge taget. Det gør taglægningsprocessen rigtig effektiv i forhold til andre tagtyper, så der kan være nogle penge at spare.

 

Tegltaget – den klassiske løsning

Når du tænker på et tag, altså bare et helt normalt, klassisk tag, er det sikkert et tegltag, du tænker på. Tegltaget har været en favorit hos danskerne i rigtig lang tid, og det er der altså gode grunde til. Først og fremmest har tegltaget en lang levetid, men det kan også fås med forskellige udseender og udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *