Forbedr din hverdag med nye møbler på kontoret

Bruger du det meste af din arbejdsdag på et kontor? Og tager du nogle gange dig selv i at drømme om nye møbler dertil? I det tilfælde kunne løsningen være at gøre dine drømme til virkelighed. Nye kontormøbler kan garanteret gøre de lange dage på hjemmekontoret eller arbejdspladsen bedre. Læs med her og få gode ideer til, hvilke møbler du kan gå efter i din søgen. 

 

Denne artikel indeholder

Vigtigt med det rigtige skrivebord og kontorstol

Det kan ikke siges nok gange, hvor vigtig et effektivt skrivebord og kontorstol er for din arbejdskvalitet. Det er i forvejen usundt for din krop at benytte så mange timer på at sidde ned. Derfor er det afgørende, at du gør dine faciliteter så sunde for dig, som overhovedet muligt. Her er skrivebordet og kontorstolen et godt sted at starte. Når du skal kigge efter nyt skrivebord, er det vigtigt at holde øje med, om du kan hæve og sænke bordet. Det kan give varige mén i ryggen, hvis dit bord og din stol ikke passer med hinanden i højden. Dette gør også, at du kan stå op ved skrivebordet. Når du kan skifte mellem at sidde og stå ved bordet, stimulere du kroppen bedre. En kontorstol er også vigtig for din ryg. Det er vigtigt at du finder en stol, der kan rette din ryg op. Samtidig skal den være blød, så du kan holde ud at sidde på den gennem hele din arbejdsdag. 

Opbevaringsplads, der pynter

På et kontor er det ofte nødvendigt med plads til opbevaring af bla. mapper og kontorredskaber. Gode muligheder er et jalousiskab, mobilt skuffekassette eller et højskab. Alle disse har god opbevaringsplads, og hylderne i skabene kan justeres efter det, som du skal have i den. Fordelen ved en mobilt skuffekassette er, at du nemt kan flytte det. Derudover er det en oplagt løsning til papirer eller mapper, som du måske har brug for at have tæt på dig, ved din computer. 

 

Skab et overblik med et whiteboardtavle 

En andet godt møbel til dit kontor er et whiteboard. Hvad enten du skal planlægge din måned eller brainstorme over en ide, så er et whiteboard effektiv. Det giver dig muligheden for at få dine tanker skrevet ned, så du har en oversigt over en bestemt ide eller strategi. Ovenikøbet er den nem at rengøre, og kan bruges som opslagstavle, hvor du med magneter kan hænge sedler op. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *