Det kan du bruge fad- og beholderpumper til

Fad- og beholderpumper er et effektivt værktøj, når det kommer til transport af væsker af forskellige arter. Men hvad kan du præcis bruge pumperne til? Læs mere i denne artikel og få svaret på, hvornår du kan få gavn af en fad- eller beholderpumpe.

Denne artikel indeholder

Hvad er en fadpumpe?

En fadpumpe er en pumpe, der bruges i forbindelse med transport af væsker. Fadpumper kan bruges, når der skal transporteres væske fra tanke, tønder eller lignende. Fadpumpen bruges til at pumpe væsken op fra beholderen, og her kan væsken både flyttes til en ny beholder eller tømmes. Derfor har en fadpumpe flere forskellige funktioner, men er effektiv, når væske skal flyttes, eller en beholder skal tømmes.

En fadpumpe kan bruges til:

  • Tømning
  • Aftapning
  • Flytning

Hvad er en beholderpumpe?

Men hvad er forskellen på en fadpumpe og en beholderpumpe så? Egentlig er den ikke ret stor, men beholderpumpe bruges mest til transport af væske, der er tyndt. Derfor kan en beholderpumpe også transportere korrosive væsker, hvis det er nødvendigt. En fadpumpe er mere anvendelig til tykkere væsker.

Et brugervenligt redskab

En af pumpernes store fordele er, at de er utroligt brugervenlige. Pumperne er lette at anvende for folk, der ikke er bekendte med branchen eller arbejdsopgaven, og derfor kan de betjenes af langt de fleste mennesker. Det gør dem til et gavnligt redskab for alle, der har med væske i større mængder at gøre.

Udover at være let at anvende er pumperne også flytbare, og de kan nemt transporteres rundt til forskellige formål. Derfor er det et fleksibelt værktøj.

Fordelagtig til farlige væsker

Både en fad- og beholderpumpe kan bruges til forskellige væsker. Af den grund er det også et oplagt værktøj til transport af farlige væsker som f.eks. syrer og baser. Grundet komforten og alsidigheden kan du sikkert flytte farlige væsker fra A til B eller foretage en sikker tømning. Fadpumper kan pumpe væsker af alle arter og alle tykkelser, og derfor kan de benyttes til flere forskellige formål. Du er ikke tvunget til at investere i flere forskellige typer af pumper til forskellige opgaver. Du kan bruges den samme pumpe til alle udfordringer.

Fås i forskellige modeller

Både fad- og beholderpumper kan erhverves med både el- eller luftmotor. Hvilken model du vælger, er helt op til dig. Når du skal montere pumpen, er det bedst at lave en vertikal montering. På den måde mindsker du luft og bobler, da det er med til at give pumpen dårlige pumpeegenskaber. Derfor kan du med fordel bruge lidt tid på at få pumpen monteret ordentlig, så du kan få dens fulde funktionalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *