En god akustik giver et bedre arbejdsmiljø

Sidder du på et kontor med dårlig akustik eller er din daglige gang generelt præget af rum med dårlig lyd, så kan det være en god idé at foretage nogle ændringer.

Hvordan kan du skabe en god akustik på kontoret som samtidig højner produktiviteten?

Dårlig akustik påvirker din koncentration

Et lokale med dårlig akustik kan få de mildeste stemmer og toner til at give en rungende genklang. Hvis rummets akustik ikke er indtænkt i indretningen, så kan det påvirke et arbejdsmiljø i en negativ retning.

Med en professionel akustikløsning, fra eksempelvis Lydac Akustik, kan man få en skræddersyet forbedring, der er tilpasset netop det rum hvori man ønsker at forbedre akustikken.

Hvad enten der er tale om et rum med store glaspartier eller et tomt rum med golde vægge, så findes der en løsning der passer netop til dine behov på arbejdspladsen.

En pæn akustikløsning

Vi kender alle de udbredte akustikløsninger, hvor store, hvide plader præger et lofts eller væggenes udseende.

Denne velkendte løsning kan for nogle være et kompromis. Hvis du arbejder på en kreativ arbejdsplads, og hvis det æstetiske udtryk har en betydning for dig og dine kollegaer, så kan Silent Deco Flexible være den alternative akustikløsning du søger.

Istedet for de trivielle plader, der ikke nødvendigvis passer ind i alle rum, kan du vælge at benytte dig af plader med print.

Hvad enten pladerne sidder i loftet eller væggen, så kan du selv vælge hvilke motiver du ønsker at pryde pladerne med. Arbejder du eksempelvis på et kontor hvor i beskæftiger jer med filmproduktion, så kan du passende vælge motiver af filmklassikere, skuespillere eller rekvisitter.

Motiverne er dog udskiftelige, og du kan regelmæssigt udskifte dem, så de passer til en given årstid eller filmproduktion. Skift dem ud, når du har brug for ny inspiration, og hold atmosfæren på din arbejdsplads kreativ og foranderlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *