Amazon kurser – bliv klogere på et kursus

Amazon Web Services – også kaldet AWS – blev oprettet i år 2006. Virksomheden leverer it-infrastruktur samt datakraft til forskellige firmaer og organisationer via webtjenester. Det kaldes med andre ord også for cloud computing. Virksomheden er egentlig en underafdeling af den store salgsside Amazon, men Amazon Web Services har dog sin egen ledelse, organisation og drift.

Denne artikel indeholder

Har du brug for Amazon kurser?

Amazon Web Services udvikler sig konstant. Hvis du derfor arbejder med teknologien, er det vigtigt, at du kontinuerligt tilegner dig ny viden. Kun på den måde er du sikret, at du ikke kommer bagud og pludselig ikke forstår nogle af områderne.

Du kan se, og læse mere om, de forskellige Amazon kurser ved at læse med herunder.

Sådan finder du et godt AWS kursus

Når du skal finde et Amazon Web Services kursus, er det vigtigt, at dine instruktører er certificerede Amazon Web Services Instructors. Denne certificering kaldes også AAI. Du skal sikre dig, at kurset både indeholder en teoretisk undervisning, men selvfølgelig også, at du får mulighed for selv at afprøve teorien i praksis.

Derfor er AWS en god løsning

Når du behersker AWS Cloud-løsninger, får du mulighed for at standardisere og automatisere forskellige processer. Det er helt klart en af de største fortrin ved løsningerne. På den måde kan du nemlig simplificere referencearkitekturen. Det giver dig langt mere tid til i stedet at skrive koder, der kan hjælpe dig mod dine mål. Da Amazon Web Services netop er cloudbaseret, sikrer det også, at vigtige informationer og data altid er tilgængelige for dig – men også dine kunder. Derudover bliver alt sammen opbevaret online på en yderst sikker og forsvarlig måde. 

Hvad er cloud computing?

Som tidligere nævnt er Amazon Web Services en form for cloud computing. Cloud computing er levering af computertjenester via internettet. Det kan både være servere, databaser, netværk, software, analyse og meget mere.

Hvad er fordelene ved cloud computing?

De største fordele ved cloud computing er, at du typisk kun skal betale for de cloudløsninger, som du vælger at bruge. Tidligere har folk været nødt til at benytte sig af mere pakkelignende løsninger, hvor de fik nogle tjenester med, som de ikke nødvendigvis fik brugt. Med cloud computing kan du derfor minimere dine driftsomkostninger. Derudover giver cloud computing dig også hurtigere adgang til nye udgaver af produkterne, fleksible ressourcer og fordele inden for stordrift. Du får mulighed for at få en mere effektiv infrastruktur, som du lettere kan skalere, når din virksomhed udvikler sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *