Spar penge ved at sammenligne lån

Når det kommer til at låne penge, er der alt for mange, som slet ikke undersøger deres muligheder. På sigt kan det betyde, at du ender med at betale langt flere penge, end du behøver. Det store problem her er helt sikkert, at det tidligere har været alt for svært at sammenligne quicklån. Det har tjenesten Moneylender.dk heldigvis ændret på, da du nu har mulighed for at sammenligne en række forskellige lån.

Gennemskuelighed er fremtiden

I mange år har vi hørt om det på nettet, at nu skulle det blive lettere at sammenligne lån. Tidligere er der dog ikke sket så meget ved det, og det har betydet, at mange har betalt alt for meget for deres lån.

Det har været alt fra kviklån, banklån til realkreditlån. Ofte spurgte folk en bank eller to, og så sammenlignede de selv deres muligheder, men med nye sammenligningssider, bliver det nu langt lettere at sammenligne flere lån hurtigt.

Det er de færreste forbrugere, som har lyst til at ringe til flere banker og høre om deres muligheder. Det skal være nemt og hurtigt, og det er grunden til, at vi hellere vil kigge på nettet.

Det har tidligere fået mange til at søge mod kviklån, da de her ikke skulle spørges om en masse ting, men det har ofte endt med, at mange har betalt flere penge, end de egentlig behøvede.

Med ÅOP kan man hurtigt og let sammenligne de mange forskellige lån, og det er også det, som en sammenligningsside kan benytte sig af. Som en artikel på TV2 skrev, så har danskerne ikke været særlig gode til selv at forstå, hvad ÅOP betød.

Kig altid på ÅOP

Det smarte ved ÅOP er, at de udregner et lån udfra de årlige omkostninger. I gamle dage var det let at få et lån til at se billigt ud, da der kunne være en masse hemmeligheder udgifter forbundet, men det kan man ikke mere.

F.eks. hvis der er hurtigere tilbagebetaling, så kan en forbruger fristes til at tro, at lånet faktisk er godt, men det kan nogle gange være langt over 300%, hvor en kassekredit f.eks. tit er på 10%. Dvs. at du er langt bedre stillet, hvis du benytter dig af en kassekredit i stedet for.

Men heldigvis vil det blive lettere for forbrugere at undersøge alle disse ting i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *