Mange fordele ved en digital andelsvurdering

Det kan være super stressende at flytte, idet der er mange ting som man skal forholde sig til og sørge for, inden man kan sælge sit hjem. Der er dog flere ting, som du kan gøre, for at gøre det nemmere for dig selv.

Blandt disse er en digital andelsvurdering. Dermed kan du hurtigt, nemt og sikkert få et overblik over din boligs tilstand i en overskuelig rapport. Nedenfor får du et indblik i, hvilke fordele der er at hente ved at få en digital andelsvurdering, og hvorfor det måske er det rette valg for dig.

Denne artikel indeholder

Fordele ved en digital andelsvurdering

  • Nemt at tilgå
  • Dokumenter er altid til at finde
  • Hurtigt overblik
  • Ingen forvirring
  • Tydelig beskrivelse af andelens stand

Hvorfor få en andelsvurdering?

For at fastsætte værdien af din andelsbolig, er det nødvendigt at indberegne værdien af dens forbedringer, løsøre, samt fejl og mangler. Udover andelens samlede stand, vurderes eventuelle udførte forbedringer altså også.

Ved at få en andelsvurdering sørger du for, at der ikke opstår uoverensstemmelser i henhold til værdiansættelsen af dine egne forbedringer, idet det er en uvildig 3. mand, der sørger for vurdering. Altså sikres du fair vurdering, og at der er gennemsigthed for alle involverede parter.

Overskuelig rapport

Ved at få en digital andelsvurdering kan du hurtigt få et overblik over dit hjems tilstand. Hos andelsvurderinger.dk får du dit eget personlige login til en overskuelig rapport, som du kan forholde dig til, og som du nemt kan sætte dig ind i, til forskel til traditionelle firmaer, der ofte blot sender et forvirrende excel ark.

I vurderingsrapport er der angivet en lang række af oplysninger. Heriblandt står boligens anskaffelsesår og anskaffelsespris skrevet, samt information omkring hvorvidt eventuelle forbedringer kan dokumenteres. Hvis der har været en forbedringsopgave, er det antal af timer som andelshaveren har brugt desuden angivet.

Du kan se et eksempel på en rapport her. Her er det tydeligt angivet i hvilken stand, boligen er på de forskellige områder, og det er specificeret, hvad din bolig mangler for, at den kan godkendes, og hvad den samlede pris for udbedring vil koste. Alt er dokumenteret med billeder, så du hurtigt kan få et indblik i de fejl og mangler der måtte være.

Rapporten er altså letforståelig og kan nemt tilgås af alle. Du behøver altså ikke at have den store viden indenfor de forskellige områder.

Hurtig fremgangsmåde

Når du bestiller en andelsvurdering, kontaktes du hurtigt efterfølgende, så dato og tid af teknikeres besigtigelse kan aftales. For at din rapport hurtigt kan færdiggøres, bør du have fundet relevante dokumenter frem til besøget. Boligen efterses så, og der tages en vurdering af dens tilstand og eventuelle forbedringer. Efter besøget færdiggøres rapporten og den fremsendes digitalt ifølge med en faktura.

Folkene bag Andeslvurderinger.dk er både hurtige og professionelle, så du får altid den bedst mulige service. Dette er en fordel, når salget af din andel skal gå hurtigt.

Hvis det virkelig haster, har du mulighed for at bestille ekspres på din ordre mod gebyr. Dermed modtager du som udgangspunkt din rapport allerede inden 48 timer efter selve vurderingen. Det er da vigtig, at der er tilgængelighed til alle nødvendige informationer ved teknikerens besøg.

Blandt vigtige dokumentar som skal være fundet frem inden besigtigelsen, er andelsbeviser, dokumentar fra den sidste gang andelen blev solgt samt tidligere vurderingsrapporter. Du har altså selv en stor andel i, hvor hurtigt andelsvurderingsprocessen forløber.

Efterfølgende skal du blot vente på at modtage din digitale andelsvurderings, hvori boligens tilstand fremgår, samt hvor den halter og hvor der skal sættes ind, for at den kan forbedres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *