Derfor er cybersikkerhed blevet ultra vigtigt i 2020

Dette indhold er sponsoreret

Hvis der er noget virksomheder i hele verden lærte i det seneste årti, så var det, hvor super vigtigt det er at have den rigtige cybersikkerhed. For russiske, kinesiske og andre hackere sidder nemlig klar at stjæle værdifuld data og penge fra virksomhederne, hvis ikke de har de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger iværksat. Det kom ikke mindst til udtryk i den store WannaCry-skandale, hvor virksomheder, offentlige institutioner og private mennesker blev ramt af en bølge af såkaldte Ransomware-angreb, der krypterede diverse harddiske og kun udleverede dataen mod, at ofrene betalte et stort kontantbeløb i Bitcoins. I denne artikel sætter vi fokus på, hvorfor cybersikkerhed er vigtigere end nogensinde for virksomheder i 2020. 

Ransomware-spøgelser lurer i baggrunden

Der er nemlig stadig en trussel hængende over hovedet på danske og internationale virksomheder, der ikke har den fornødne cybersikkerhed installeret og intergreret i deres systemer. Truslen fra udenlandske hacker er nemlig stadig reel og så sent som i 2019 oplevede en række virksomheder, at få stjålet værdifuld data eller krypteret store dele af deres livsværk. Ransomwaren er nemlig stadig “derude”, og derfor er det vigtig, at man kan blokere disse trusler med et ordentligt cybersikkerhedssystem. Et ordentligt system til at blokere disse udefrakommende trusler er altså super vigtigt, hvis man har tænkt sig at drive en succesfuld virksomhed i 2020. Det er nemlig aldrig til at vide, hvornår ubudne gæster har tænkt sig at slå til for at få fat penge eller data fra virksomhedens systemer. 

CEO-fraud, phishing-mails mm. klar til at stjæle penge og data

Der findes også mange andre trusler på det store internet, der kan give store skader på virksomheden og dens kapital, hvis man ikke passer ordentligt på. Nogle af de meste almindelige trusler fra hackere er i disse år CEO-fraud, Phishing-mails og andre typer af angreb. CEO-fraud, hvor en hacker udgiver sig for at være en direktør i selskabet, og dermed får finans-afdelingen til at overføre penge til en konto – har været skyld i at virksomheder har mistet store pengesummer til hackere. Ellers er et af de mest almindelige værktøjer i hackernes værktøjskasse, phishing mails, hvor man forsøger at lokke medarbejdere til at klikke på links for at få adgang til virksomhedens systemer. På den måde kan hackerne bemægtige sig adgang til værdifuld data og potentielt set også finansielle ressourcer. Disse trusler kan man altså komme til livs, med de bedste systemer til cybersikkerhed i 2020. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *