Gode tips til at indrette et fælleskontor  

Et kontor skal være praktisk og behageligt, men når det gælder lige præcis et fælleskontor, skal det også indrettes, således alle har god mulighed for at koncentrere sig. Hvis du skal indrette et fælleskontor, er der derfor forskellige ting, der er værd at være ekstra opmærksom på.

Derfor får du en række gode tips her.

Denne artikel indeholder

Skab god plads til alle

På et fælleskontor skal der være god plads til alle. Hvis det bliver for klemt, så bliver det sværere for alle at koncentrere sig og slappe af. Selvom der er begrænset med plads, skal du forsøge at skabe nogle individuelle kontorpladser, hvor alle har deres eget personlige sted.

En god kontorplads er en kontorplads med nogle komfortable møbler. Derfor er en god kontorstol og et hæve/sænke-bord f.eks. en ideel løsning. Et hæve/sænke-bord gør det nemlig muligt at arbejde i forskellige positioner.

Mindsk støj og larm

Der kommer naturligvis meget støj og larm, når mange mennesker sidder og arbejder i det samme lokale. Dog skal du med din indretning forsøge at mindske det. Det gør du f.eks. ved at opstille skillevægge mellem alle kontorpladser. Det gør det nemmere for alle at lukke lidt af for andre omkring en.

Desuden er det en fordel, hvis alle har et headset med noise-cancelling, hvilket gør det langt lettere at snakke i telefon f.eks. Det finder du hos Jabra.

Du kan også dæmpe støj ved hjælp af akustikplader. Akustikplader tager det meste rumklang og støj i et stort lokale.

Indret med hyggelige elementer

Selvom et fælleskontor skal være praktisk og funktionelt, så skal det også være et lokale, hvor mange mennesker har lyst til at sidde og arbejde hver dag. Derfor er det også vigtigt at indrette med nogle hyggelige og stemningsskabende elementer såsom flotte billeder, grønne planter og blomster, opslagstavler, nips o.lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *