Sådan finder du de bedste DAO Priser

Vi er alle sammen interesserede i at få vores fragt så billig som muligt. Jo flere penge du kan spare på din fragt, jo flere penge er der til rådighed til andre dele af virksomheden. Og ved at du konstant holder dig opdateret med hvilke besparelser der er til rådighed, så får du både et bedre overblik, men også bedre muligheder for at lave investeringer dér hvor de virkelig tæller.

Vores hjemmeside har til formål at hjælpe danske erhvervsdrivende og private, med altid at finde de bedste priser på deres leveringer. Derfor har vi fået udviklet vores beregner, hvor du på ganske få minutter kan få et overblik over hvad det koster at få leveret din pakke til modtageren. Mange af vores kunder benytter deres mulighed for at få rabatter, ved at indgå større mængdeaftaler med forskellige leverandører. Hvis du eksempelvis kan standardisere dine forsendelser, så kan du også bestille flere pakkelabels på samme tid, og herved opnå store rabatter.

Men det kan dog også lade sig gøre at spare penge ved individuelle forsendelser. Og ét af de firmaer der konsekvent ligger lavest på prisbarometret er DAO. I denne korte artikel vil vi komme ind på hvordan du kan få de bedste DAO priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Beregn dine priser ofte

Der kan være store forskelle på priserne, afhængig af hvilken type leverance der er tale om. Ved små forsendelser kan ét firma være de billigste hver gang, men ved større forsendelser er det ikke sikkert de er lige så konkurrencedygtige. Derfor er det vigtigt at du ofte sammenligner priserne, for at finde ud af om du betaler for meget for din fragt.

Ved at du ofte bruger vores prisberegner, får du et større kendskab til hvordan priserne BØR være, og her kan du med tiden hurtigt spotte om du betaler for meget for din fragt. Derudover kan beregneren også hjælpe dig med at finde ud af hvilket fragtfirma der skal være dit foretrukne, afhængig af dit behov. Hvis du eksempelvis ikke har behov for hurtigere levering, så kan du ofte spare penge ved at vælge en anden fragtmand, hvorimod den selvsamme fragtmand ofte kan være dobbelt så dyr som andre ved en ekspreslevering. Så i grove træk handler det om at du altid er opmærksom på dit behov, og at du sørger for konstant at holde dig opdateret.

Lad os hjælpe dig med at indhente de bedste DAO Priser

I tilfældet med DAO, så er det en af de leverandører som vi ofte fremhæver, da de leverer en god ydelse til fornuftige penge. Deres leveringer er hurtigt fremme ved modtageren, og ofte kan de omdeles direkte til kunden, så dine kunder ikke behøver gå i en pakkeboks. Hvis det er nødvendigt for dem at gå i en pakkeshop, så har DAO over 500 forskellige af dem, så der med garanti er én tæt på modtageren.

Hvis du allerede nu ved at DAO passer fint til dit behov, og at du kun i sjældne tilfælde skal ændre på dine leveringers størrelser eller typer, så kan du med fordel kontakte os, hvor vi i fællesskab kan undersøge mulighederne for at opnå en mængderabat, ved at købe flere leveringer på én gang. På denne måde sparer du endnu flere penge på dine forsendelser, og det letter derudover også de administrative opgaver, idet du allerede har pakkekoder tilgængelig. Så behøver du ikke sammenligne priserne hver gang, men kan nøjes med at gøre det en gang om måneden, en gang i kvartalet, eller endda en gang om året – det er op til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *