Gode råd til freelanceren

Er du freelancer? I så fald skal du læse med her. I denne artikel vil vi give nogle gode råd, som du med garanti vil kunne benytte i din egen praksis. Læs med her hvis det har interesse. 

Benyt timeregistreringssystem 

Det kan godt af og til være ret svært at finde ud af, præcis hvor meget arbejde man har lagt i den enkelte opgave ved de forskellige kunder. Det er netop derfor, at det kan være en god idé at bruge et timeregistreringssystem.

Brugervenligt timeregistreringssystem burde ikke være så svært at finde igen og det er ofte meget nemt at sætte sig ind i. Det er netop meget brugervenligt og du vil have svært ved at forstå systemet, når du først kommer i gang med det. 

Samtidig koster det heller ikke særlig meget, men det kan altså hjælpe dig med at holde styr på alle dine forskellige opgaver. På den måde kan du meget nemmere at danne dig et billede af, præcis hvad du bruger din tid på. Og på den måde kan du også bedre justere, hvor meget arbejde du ligger i den enkelte opgave. 

Sælg dig selv 

Hvis man gerne vil have flere kunder i butikken, så betyder det altså også en hel del, hvordan man sælger sig selv. Det handler om at lave en god markedsføring, så man kan drive flere kunder til butikken. Jo flere kunder du har, jo nemmere er det at tjene på din freelance praksis. Det er derfor også meget vigtigt, at du lægger lidt tid og energi i at gøre dette. 

Det kan for eksempel være en god idé at lave din egen hjemmeside, hvor du kan lave lidt markedsføring for dig selv. Du kan for eksempel lave nogle blogindlæg eller lignende, hvor du skriver omkring de former for opgaver, du løser for dine kunder. På den måde vil folk, der generelt er interesserede i dit emne, også finde frem til din service. Og det kan altså friste en del mennesker til at hyre dig, hvis de har brug for lige præcis den form for service, som du tilbyder. 

Undersøg også mulighederne for at lave et rigtig godt at SEO-arbejde. Jo flere kunder du kan drive til hjemmesiden, jo bedre er det. Og jo bedre SEO-arbejde du kan lave for din hjemmeside, jo flere personer kommer også til at se din hjemmeside. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *