Guide: 3 tips til at gøre din virksomhed klar til digitalisering

Er du og din virksomhed klar til digitaliseringsbølge? Udnytter I de muligheder som digitaliseringen medbringer? I denne guide, kan du lærer om hvilke nye muligheder digitaliseringen har åbnet op for og præcis hvad du skal implementere i din virksomhed.

Denne artikel indeholder

Digitalisering i rivende udvikling i dansk erhvervsliv

Den digitale udvikling i det danske erhvervsliv, fylder utrolig meget. I 2019 forventes det at den digitale udvikling forsat vil stige. Det kan være svært som virksomhedsejer at følge med og finde frem til, præcis hvordan man bedst forøger eller i hvert fald vedligeholder sin konkurrenceevne med alle disse muligheder og trusler.

Tænk smart

Tænk ”smart”. Med smart menes der, at du skal finde ud af præcis hvordan du kan bruge dine ressourcer på den ”smarteste” måde, både på et humant og et økonomisk perspektiv. Der findes i 2019 mange digitale løsninger som du kan implementere i din virksomhed. Du skal finde ud af hvilke som er smartest for dig.

Hvor stor er din virksomhed? Hvor mange ansatte har du? Hvad kan du gøre for at øge produktionen, salget, administrationen eller bare mindske spildtid? Det er lige præcis disse spørgsmål du skal stille dig selv, når du vil gøre din virksomhed smartere. Sidder I i dag og arbejder på tværs af afdelinger som f.eks. salg, lager, indkøb, produktion osv.? Så kan et ERP-system virkelig hjælpe med at optimere på alle disse områder og processer.

Hvad er et ERP-system?

Et ERP-system, er et softwareprogram, som hjælper dig og din virksomhed, med at håndtere mange af de funktionelle områder. ERP-system står for Enterprise Ressource Planning System.

Et ERP-system hjælper altså dig med at kombinere alle dine afdelinger, så som salg, indkøb, ordrebehandling, lagerstyring, økonomisystem og meget mere…

Ved at kombinere flere af disse afdelinger, kan du optimere rigtig mange af din virksomheds digitale processer. Når du bruger ET system, til alle dine afdelinger, hjælper det virkelig kommunikationen mellem disse og gør derved at spildtid og dobbeltarbejde formindskes drastisk.

Et meget populært og smart ERP-system er Microsoft Dynamics 365.

Med Dynamics 365, kan du skræddersy præcis hvilke løsninger som passer til din virksomhed. Det er smart! Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til hvilke løsninger der vil passe bedst til din virksomhed, kan du altid kontakte abakion.dk. De er eksperter på alt hvad der har med opstart og implementering af Dynamics 365 at gøre.

Tænk ergonomi og udstyr

Sidder du og dine medarbejdere på et kontor hele dagen? Eller er I bare tit foran computeren? Så er det vigtigt at have det rigtige udstyr som både er hurtigt og ergonomisk. Der findes tusindvis af mærker og brands når det kommer til forskelligt udstyr til computeren, såsom: tastatur, mus, skærm osv.

Når du skal købe nyt computerudstyr til dig og dine medarbejdere, er det en god ide at vende blikket hen mod den stigende ”gamer-kultur”. I denne gamer-verden, gælder det virkelig om at have det bedste og hurtigste udstyr. Når det kommer til gaming, er det millisekunderne, som kan være afgørende. Derfor kan det nyeste gamerudstyr virkelig være med til at give dem en fordel.

Hvorfor ikke give dig selv og dine medarbejdere denne fordel. Med ergonomisk gamerudstyr på jeres kontor, er i helt klar til hvad denne digitalisering kan bringe.

Hos Gables, har de altid et stort udvalg af det nyeste og bedste gamerudstyr på markedet. Så hvis du og dine ansatte vil være nr. 1, vil Gables.dk helt klart være et besøg værd.

Du er ved at læse denne guide, forhåbentlig blevet meget klogere på hvad du kan gøre, for at din virksomhed er helt med på det danske erhvervslivs digitale udvikling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *