Danske rejsende der drager til USA, skal huske ESTA

Er USA på listen over drømmedestinationer du skal opleve? USA, er et land som byder på masser af fantastiske destinationer, seværdigheder og oplevelser som du ikke finder andre steder i verden. Det ikke svært at forstå, hvorfor mange mennesker verden over, har USA på listen over deres favoritdestinationer, for der noget om snakken. Men når man vælger at skulle rejse til netop dette land, så er der lige nogle vigtige ting at få styr på inden afrejse, nemlig et ESTA. Hvis du ikke allerede har kendskab til dette, så bør du læse med her.

 

Denne artikel indeholder

Rejsegodkendelse som er lovpligtig

Mange lande i verden har forskellige regler for, hvad de kræver af eksempelvis turister inden, at de rejser til landet. Det samme gælder for USA. Et ESTA er en rejsegodkendelse, som man skal have søgt inden afrejse. På esta.dk kan du læse mere om lige netop dette. Det er altså loven, som siger at man skal have dette, derfor er det vigtigt at have styr på inden afrejse. Er du i tvivl om, hvordan det skal udfyldes eller, hvad man skal være opmærksom på, så læs mere på esta.dk. For danskere, skal dette altså søges.

 

Husk også dette på rejsen til USA

Udover ESTA, skal du også have styr på rejseforsikringen. Hvis man rejser ud i verdenen uden en god forsikring, kan det altså gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis der opstår en situation, som en forsikring kunne have hjulpet med. Det er dit eget ansvar at have styr på disse ting. Der findes mange forskellige rejseforsikringer i Danmark, hvorpå du med fordel kan prøve at sammenligne dem. Man skal også være opmærksom på, at USA skal være med i dækningen. Hvis man eksempelvis kommer til skade, mister sin bagage, får stjålet nogle ting på rejsen, er det blandt andet her en rejseforsikring også er relevant. Der er desuden mange andre ting, de kan hjælpe med. Prøv at søge på de forskellige selskaber, for at finde den rette for dig og dine medrejsende.

 

Planlæg din ferie i USA

Skal du eller I, kun rejse i nogle uger, eksempelvis i højsæson, så kan det være en rigtig god idé at planlægge rejsen. Måske det giver mere mening for dig/jer at benytte et rejseselskab til at hjælpe jer med rejsen, for jeres trygheds skyld. Der findes mange forskellige rejseselskaber, som både kan skræddersy drømmerejsen efter jeres behov og ønsker. En rejsekonsulent, kan typisk rådgive jer til, hvordan I kan få mest muligt ud af rejsen, samt hvad I også skal være opmærksom på.

 

Tænk over jeres ønsker

Hvad er vigtigt for jer på rejsen? Vil I gerne have friheden til at køre rundt selv, eller vil I gerne flyve fra stat til stat? Er det bjerge, naturområder eller strand i ønsker? Man kan kombinere rejsen til USA på mange måder, så man også får masser af diversitet for eksempel. Har I svært ved helt at overskue, hvordan og hvorledes i skal gøre det på, så kan i enten finde forslag til ruter, eller snakke med et rejsebureau. Husk dog, at USA er kæmpestort og man altså ikke kan nå alt. Derfor kan planlægningen være nødvendigt. Man bør også tage hensyn til klima, vejrsæson og lignende. For eksempel om der orkansæson.

 

Mange mennesker vælger for eksempel at rejse med camper van når de er i USA. Så hvis man er naturmenneske, og gerne vil vågne op i den rå natur, så er dette en god idé. Man kan selvfølgelig også leje en bil og bo på forskellige overnatningssteder. Prøv at lave en plan over, hvad der er vigtigt for jer på jeres rejse.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *