Optimer rengøringen i dit hjem med ny teknologi

I et hjem med børn, kæledyr, madlavning, leg og så videre, kan det ikke undgås at hjemmet roder til og bliver beskidt. Mange af os bruger faktisk overraskende mange timer om ugen på rengøring, timer der i stedet kunne bruges på job, familie eller hobbyer.

De fleste af os har heller ikke lige råd til at ansætte en rengøringshjælp der skal komme forbi engang i ugen, så derfor gør vi det hele selv. Vi støvsuger, vi vasker gulvene og vi pudser vinduerne.

Denne artikel indeholder

Teknologisk rengøring

Heldigvis udvikles teknologien hele tiden, og et af de punkter hvor teknologien virkelig kan hjælpe dig er netop med rengøringen. Der findes robotter der kan klare meget af rengøringen i hjemmet helt selv. Du kan selvfølgelig ikke få en robot der kan rydde op, ikke endnu i hvert fald, så det må du og din familie stadig stå for selv. Men selve rengøringen af gulve og vinduer, og endda græsslåningen, ja her kan robotterne faktisk godt klare opgaven.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger kan i princippet støvsuge hele dit hjem. Den kan endnu ikke gå på trapper, eller komme over høje dørtærskler, men ellers er den rigtig god til at komme helt ind i hjørnerne, ind under spisebordet, og rundt om bordstolperne. Hvis du har et hjem med mange høje dørtærskler er du nødt til at flytte robotten ind i de forskellige rum, men dette kræver ikke engang i nærheden af så meget tid som det tager at støvsuge.

Robotstøvsugeren lader op i løbet af natten, og om morgenen inden du tager på arbejde kan du sætte robotten ind i det rum du gerne vil have støvsuget, og når du så vender hjem igen, så er støvsugningen klaret.

Robot gulvvasker

Robotgulvvaskeren minder meget om støvsugeren. Den kan også vaske gulvet grundigt i hele huset og ind i alle hjørner, men den kan heller ikke klare trapper og høje dørtærskler. På mange robotstøvsugere og gulvvaskere kan du tidsindstille dem, sådan at støvsuge robotten kører først, og derefter gulvvaskeren

Robotvinduespudser

En robotvinduespudser kan klare din vinduespudsning både udvendigt og indvendigt. Den kan selvfølgelig ikke flytte sig fra glas til glas, eller fra vindue til vindue, så det må du hjælpe den med. Til gengæld kan vinduespudsningen klares mens du eksempelvis står og laver aftensmad, og lige har muligheden for at flytte den til det næste vindue når den er færdig. På den måde kan du få skinnende rene vinduer, uden selv at bøvle med vand, sæbe, klud, skraber og så videre.

Lån penge til teknologisk rengøringshjælp

Det koster selvfølgelig noget at købe disse robotter. Sammenlign lån derhjemme i ro og mag, og find den bedste låneaftale for dig, så kan du nyde, at du kun skal have pengene op af lommen en enkelt gang, og ikke betale en vinduespudser og en rengøring hjælper en gang i ugen eller måneden, hele året rundt. Så i sidste ende vil robotten være en noget billigere løsning.

Hvis ikke du har pengene lige nu kan det være nødvendigt at låne dem. En rigtig god strategi for dig er sammenligning af lån. Der findes flere hjemmeside hvor du lige netop kan gøre dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *