Sådan giver du hjemmet et højteknologisk udtryk

Synes du også dit hjem er lidt for kedeligt? Undrer du dig over, hvilken form for innovativ teknologi, der kan gøre dit hjem lidt mere spændende og let at begå sig i? Her finder du inspiration til, hvordan du kan holde dit hus eller din lejlighed up-to-date, så du kan vise det frem for venner og familie.

Der var engang, hvor klaplyset og lavalampen blev betragtet, som noget af det mest innovative, man kunne få i sit hjem. Tænk engang, det kunne være blevet stikkontaktens endeligt. Heldigvis begrænsede idéen sig kun til de tidlige 90’ere, og vi har i dag heldigvis stadig vores stikkontakter. Men hvilken anden teknologi er ved at slå til i hjemmene derude.

Store virksomheder som Google, Apple og Amazon har alle indtaget vores hjem med deres kunstige intelligens og stemmegenkendelse. Det gør, at man kan tænde for komfur, TV og radio ved at spørge sin computer om det. Det er rigtig smart, hvis man er træt af at bruge tid på at sidde og lede og scrolle efter den musik, man gerne vil høre eller det program, man gerne vil se.

Det er selvfølgelig en måde at gøre sit hjem mere innovativt. Der findes også mere enkle løsninger. Alt lige fra elevationssenge til elektriske gardiner kan også hjælpe med at indrette hjemmet i en stil, der signalerer teknologi og innovation. Selv et komfur med induktionsvarme ville være utænkeligt for bare 20 år siden. Lidt kan såmænd også gøre det, når du gerne vil være high tech.

Find facadedøre i det rigtige materiale og i de rigtige farver

De facadedøre til hjemmet rimer måske ikke på Silicon Valley. Til gengæld giver de et fedt førstehåndsindtryk til gæster, du får forbi. For mange mennesker er det ikke bare lige meget, hvad den er lavet af, og hvordan den ser ud. Facadedøren eller hoveddøren, som den også kaldes, skal altså kunne holde til lidt af hvert i mange år, da den flittigt bliver brugt dagligt, af alle hjemmets beboere. Man kan sagtens vælger flere forskellige farver når det kommer til denne slags dør, samt forskellige materialer.

Når man skal til at vælge ny facadedør af den ene eller grund, for eksempel hvis man er i gang med at bygge hus, renovere eller blot havde lyst til at udskifte, så er der altså nogle ting man skal være opmærksom på. Det er for eksempel vigtigt at vide, hvilken åbningsretning, som er rigtig, men selvfølgelig også, hvilken farve døren skal være, hvad målene er og hvilken slags materiale det skal være. Indenfor denne slags døre, kan man vælge imellem fyrretræ, aluminium eller PVC, som er plastik. Husk, at der er forskel i prisen på de forskellige materialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *