Skal dit barn mere end bare at sidde foran en skærm?

Det kan selvfølgelig være meget rart for både barn og forælder, at der kan blive tid til bare at sidde foran en skærm i ro og mag. Alligevel ville mange forældre nok sige, at deres børn meget gerne må lave meget andet end bare at sidde foran en skærm, for det er for eksempel også vigtigt, at børnene kommer udenfor og leger.

Klæd dit barn på til udendørsleg

Hvis du gerne vil have dit barn ud at lege, så er det vigtigt, at de er klædt ordentligt på til det. De skulle jo nødigt fryse eller have det ubehageligt, for det er ikke ligefrem det, der inspirerer et barn til at rende rundt udenfor i den friske luft.

https://luxkidz.dk/719-softshell finder du et stort udvalg af softshelltøj, som er perfekt til at holde varmen i. Så kan I altså også selv finde ud af, om det er en varm jakke og overtræksbukser eller en flyverdragt, der skal til.

På samme hjemmeside finder du i øvrigt også masser af andet smart tøj, som dit barn kan have det godt og behageligt i. Se det store udvalg af børnetøj her.

Gå selv ind i udendørslegen

Der er ikke noget, som en engageret forælder, der kan være med til at give barnet gode vaner. Hvis du gerne vil have dit barn til at nyde det, at være udenfor, så er det altid en god idé, at du også selv er med.

Du kan for eksempel tage dit barn med på gåture i skoven eller på stranden. I kan også lave bål i haven, hvis der skal være plads til også at sidde stille sammen.

Egentlig er der masser af aktiviteter, som I sammen kan lave, hvis I gerne vil være sammen om et aktivt liv i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *