Se trygt på bolig under covid-19 med 3D visualisering

Er du på udkig efter en ny bolig, men synes det er svært at komme ud og se de forskellige muligheder, når covid-19 hærger landet? Ejendomsmæglerne og udlejningsboligselskaberne har svært ved at holde åbent hus-arrangementer.

Måske er man heller ikke selv så tryg ved at skulle ud blandt en masse fremmede mennesker for at se på bolig. Med 3D visualisering er der dog heldigvis stadig mulighed for at danne sig et nogenlunde billede af boligen.

Bliv klogere på din potentielle bolig med 3D visualisering

Der kan være mange gode grunde til, at man ikke er helt tryg ved at bevæge sig ud i samfundet, mens der stadig er risiko for at blive smittet med covid-19. Står man overfor at skulle finde et nyt sted at bo, kan det dog være svært at danne sig et ordenligt billede, hvis man ikke kommer ud og ser boligen.

Med 3D visualisering kan man heldigvis komme et langt stykke. Rigtig mange nye boligprojekter får lavet 3D visualiseringer af deres boliger, så man kan danne sig et ret godt billede hjemmefra. På denne måde behøver man ikke nøjes med billeder af halvfærdige lejligheder, som det kan være svært at forestille sig i virkeligheden.

Ved mange visualiseringer kan man endda se et bud på en indrettet bolig. Så kan man rigtig forestille sig, hvordan det ser ud i virkeligheden, og hvor stort det egentlig er. Således kan man klare meget af processen hjemmefra og ende med, at det højest er nogle få boliger, man er nødt til at se i virkeligheden.

3D visualisering kan også hjælpe udlejer under covid-19

Står man i stedet på den anden side med nogle boliger, man gerne vil have solgt eller udlejet, kan det også være svært. Når man ikke kan holde de sædvanlige åbent hus-arrangementer, kan man ikke få lige så mange folk igennem.

Her kan 3D visualisering også være en fordel. Med en god 3D visualisering kan man give meget af den samme indsigt i boligen, som man plejer at kunne give med åbent hus-arrangementer. Dette kan således fungere som supplement til f.eks. personlige, coronasikre rundvisninger og lignende.

Samtidig vil en god visualisering også generelt være med til at gøre boligen attraktiv, da den kan laves, så den tiltrækker målgruppen. På denne måde kan man nå ud til mange mennesker, der vil finde projektet interessant – også selvom det ikke er muligt at holde de helt store åbent hus-arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *