Vælg asfalt, der passer til dit projekt

Man kan bruge asfalt i mange sammenhænge, men fælles for alle er, at det benyttes i byggeprojekter med fokus på holdbarhed.

Hvis du for eksempel skal opføre et P-hus, er det naturligvis i din interesse, at bygningen står solidt og har et godt underlag. Her vil det være oplagt at bruge asfalt af høj kvalitet, da det forebygger eventuelle restaurationer, som kan blive dyrt for din virksomhed.

På grund af klimaforandringer vælger mange virksomheder desuden at købe bæredygtig asfalt, da den konventionelle produktion ikke ligefrem tilgodeser kloden.

Vælg den rigtige leverandør

Hvis du vil være sikker på at vælge en leverandør af asfalt, som både har fokus på bæredygtighed, sikkerhed og miljø, bør du overveje Colas.

Hos Colas sørger man ikke bare for, at produktionen af asfalt er bæredygtig og skånsom for miljøet, men også selve udlægningen vil have et bæredygtigt fokus.

Derudover tilbyder firmaet simple og effektive løsninger, der kan klimasikre blandt andet veje, byrum og P-pladser. Eksempelvis har Colas haft del i udviklingen af ”Vandvejen”, som er en alternativ løsning til afledning af store mængder vand i byområder. Her sikres mod store skybrud, og vandafledningen sørger for, at for eksempel kældre undgår at oversvømmes.

Hvor man under normale omstændigheder har måtte bruge mange penge på komplicerede udvidelser af kloaksystemet, kan man nu benytte Vandvejen som et effektivt supplement til det oprindelige kloaksystem.

Desuden tilbyder Colas såkaldt permeabel asfalt, hvilket betyder, at asfalten er gennemtrængelig. Med denne asfalttype vil man opleve, at regnvand ledes gennem asfaltoverfladen og ned i gruslaget derunder.

Få professionel hjælp til både små og store opgaver

Fordelen ved at bruge Colas som din asfaltløsning er, at du både kan få hjælp til små og store opgaver. Hvad end dit projekt består i, vil Colas sandsynligvis kunne hjælpe. En ting er i hvert fald sikkert hos Colas: asfalt er ikke bare asfalt.

Det kan for eksempel være, at du har brug for at få lavet mindre reparationer på en lille gangsti eller et gårdareal. På samme måde vil de også være klar til at hjælpe, hvis der er tale om motorveje eller store lagerfaciliteter.

I og med at Colas har afdelinger landet over, vil du også opleve, at de har et godt lokalkendskab og kan tilbyde en kundenær service. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan bruge Colas, bør du blot kontakte dem for en uforpligtende snak.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *