To gode råd til et bedre liv

Det er jo individuelt, hvad der gør os mennesker lykkelige, men man kan sige, der er nogle parameter, stort set alle vil få noget ud af at efterlever. Dem vil vi prøve at beskrive og komme ind på i følgende artikel. Du må rigtig gerne læse med og eventuelt få nogle nye perspektiver. Hvis du er i tvivl, om noget er forkert her i livet, hjælper det altid, at du mærker efter i din mave. Den kender altid svaret, nogle gange vil hovedet bare ikke erkende det. Men det er ofte det, der skal til at for at komme videre. Tal også med folk omkring det

Denne artikel indeholder

Glæden ved at få ting fikset

Selvom man kunne tænke, at det er lige meget. Lige meget, at få fikset småting, så passer det ikke. Jo, det er underordnet om du får købt den plakat eller den top lækre vase, du ønsker dig til dit hjem. Det kan du altid gøre efter. Det skal du belønne dig selv med, når du har taget dig af noget vigtigt funktionelt som eksempelvis at få en låsesmed til at reparere låsen, se mere her, male en væg, at få klaret en vask, der ikke dur ordentligt. Så kan du hygge dig med det mere sjove, men det går ikke at det fundamentale ikke er på plads folk. Det gør det ikke, fordi rod og uorden faktisk skaber ubevidst bekymring og får dig ned energimæssigt frem for op.

Sig nej til folk

Rigtig mange af os har tendens til ikke at kunne sige fra over for folk. Vi tør ikke at være ærlige med, hvad vi har lyst til og brug for. Det bunder jo i ønsket af ikke at ville såre nogen. Det handler om, at du engang for alle tør vise, at du bestemmer. Det føles så voldsomt lige i momentet, men efter noget tid, vil du være cool med, hvis en dårlig veninde stadigvæk er sur. Du har dit på det rene og din ret til at ville have lov til at gøre i dit liv, som du har lyst til og ikke lade dig styre af frygt for nogen. Helt sikkert vil vedkommende i fremtiden vide, at du havde ret. Og slet ikke være sur på dig, men tigge og bede bare om en lille smule nærvær med dig. Og ellers skal de nok også gå. Du har kun et liv til at få det bedste ud af det for dig. Og du kan ikke ordentlig nyde at gøre andre glade og være der for andre, hvis du ikke selv har det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *