Derfor skal du oversætte din hjemmeside

Har du en hjemmeside? I så fald kan det være en rigtig god idé at oversætte denne til flere forskellige sprog.

I denne artikel får du nogle gode råd om, hvorfor det er en god ide at oversætte din hjemmeside. Du vil også kunne lære lidt mere om, hvordan du kan få din hjemmeside oversat korrekt.

Fordelene ved at oversætte din hjemmeside

Der er masser af fordele ved at oversætte din hjemmeside, men i bund og grund handler det om en ting; Du gør den langt mere brugervenlig for en større del af din kundeflade.

Hvis du for eksempel har rigtig mange kunder, som bor i Norge, så er det en god idé at have en norsk udgave. Det er lige meget, om det norske sprog minder meget om det danske sprog.

Der er stadigvæk nogle nordmænd, som kan føle det meget utrygt at købe på en udenlandsk side. Men de vil med garanti finde det meget trygt, hvis de pludselig kan forstå tingene på deres eget sprog.

Det er især meget vigtigt at sørge for, at du har en oversættelse af sprog, hvis sprogene slet ikke minder om hinanden. Hvis du for eksempel har kunder i Spanien, så er det ikke nok kun at have en dansk side.

Du kan alternativt vælge at have en engelsk udgave af din hjemmeside og det kan også være fint nok For mange. Men der er stadigvæk rigtig mange for eksempel spanioler, som ikke kan engelsk. Og de vil derfor heller ikke købe fra din side, hvis de ikke kan forstå hvad der står på den.

Det kan derfor faktisk gå ud over din bundlinje, hvis du ikke har en korrekt oversættelse af et sprog. Du skal naturligvis ikke have en oversættelse af alle sprog her i verden. Men det er en god ide at have en oversættelse af din hjemmeside på de sprog, hvor du også har en masse kunder.

Hyr professionelle til at oversætte din hjemmeside

Hvis du skal oversætte en hjemmeside, så er det også vigtigt at det bliver gjort helt korrekt. Og det er det bedste at benytte et professionelt oversættelsesbureau. På den måde er du helt sikker på, at tingene bliver gjort helt rigtige.

I dag kan man dog også finde en masse gratis redskaber på nettet, som kan hjælpe en med at oversætte ens hjemmeside. Du kan såmænd også hyre en masse amatør oversætter til at oversætte din hjemmeside. Men det er nu ikke den bedste beslutning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *