4 gadgets du kan give din far i gave

Det er snart din fars fødselsdag, og du leder med lys og lygte efter en god gave. De forrige år er det måske ikke gået helt så godt. Du har afleveret gaven, og din far har smilet og takket dig og været nok så glad.

Men efterfølgende har du ikke set ham bruge gaven én eneste gang. Du kan godt regne ud, at den nok enten er blevet byttet eller ligger et sted og samler støv dybt inde i skabet. Og det er ærgerligt, for du havde tænkt længe over, hvad du skulle give ham.

Har du været ude for lignende scenarie før? Så får du nogle gode ideer og tips herunder.

Denne artikel indeholder

Tænk over, hvem gaven er til

Et godt råd er, at du måske skal ændre din måde at give din far en gave på. Rigtig mange mennesker køber en gave ud fra idéen om, hvad de godt kunne tænke sig at give den anden person.

Men du bør i stedet tænke over, hvad den anden person egentlig gerne vil have. Det er nemlig ofte slet ikke den samme ting, når du tænker over det. For selvom du synes din far mangler en ny sweater, så vil han i virkeligheden garanteret hellere have et fedt nyt armbåndsur eller måske nye badmintonbolde.

Giv din far elektronik

Tænk derfor lidt over hvad din fars interesser er, og hvad han egentlig synes er sjovt at lave. Du kommer garanteret ind i nogle helt andre felter, end du normalt bevæger dig i, når du leder efter hans gave. For eksempel elektronik og IT.

Rigtig mange mænd synes at elektroniske gadgets af den ene eller den anden art er noget af det absolut fedeste at bruge og lege med. Teknologi er tit lidt af en mandeting, og din far er sikkert også ret vild med det. Du får derfor her 4 tips til sjove elektroniske gadgets, som du kan give din far.

En robotplæneklipper gør livet nemmere

Hvis du giver din far en robotplæneklipper, vinder du faktisk point på hele to parametre; for det første får han et virkelig spændende stykke elektronik, som han kan fifle med i mange timer.

For det andet slipper han for at skulle slå græsset nær så ofte som før i tiden. Meget få personer synes det er sjovt at slå græs, og din far skiller sig sikkert ikke ud fra mængden her. Med sådan en smart gadget, afløser du ham således fra en af de sure pligter.

Det bedste voksenlegetøj: en drone

Du har sikkert set de små, sjove droner virre rundt oppe i luften rundt omkring i det danske landskab. Engang var droner højteknologi, der udelukkende var forbeholdt militæret. I dag kan man også få droner til privat brug, og sådan en kan du give din far.

En drone giver mange timers sjov og leg. Man kan flyve den langt og højt op, og mange droner kan filme samtidig med. På den måde kan man have det sjovt med at optage film og lege, at man har sit eget lille private fly.

En bluetooth-højtaler skaber stemning i hjemmet

Hvis din far er ved at være oppe i årene, så er det langt fra sikkert, at han er helt opdateret, når det kommer til moderne IT og teknologi. Derfor kan du også give ham en gave som opdaterer ham med nogle af de fede ting, som man i dag kan.

Det kan du for eksempel gøre ved at give ham en bluetooth-højtaler til hjemmet. På denne måde kan han lytte til sin yndlingsmusik uden at skulle fifle med cd’er eller måske endda LP’er. Selvom det kan være sjovt nogle gange, er det fedt hurtigt at kunne sætte sine favoritnumre på.

Et GoPro kamera til rejsen

Denne her er en rigtig sjov gave, især hvis din far er en rejselysten mand. Et GoPro kamera er rigtig sjovt af flere årsager. For det første er det lille og kompakt og dermed nemt at have med rundt omkring.

For det andet kan det tåle vand, og det kan sidde på en hjelm eller en taske. Så kan din far for eksempel filme mens han står på ski, sejler eller vandrer. Det giver gode minder og er god underholdning til at have med på rejsen.

Mangler du stadig inspiration?

Nu har du fået fire gode tips inden for den elektroniske verden til sjove gadgets til din fars kommende fødselsdag. Hvis du stadig ikke synes at du har fundet det rigtige, eller hvis din far bare slet ikke er en IT-nørd, så er der stadig hjælp at hente andre steder.

Mange gode sider på nettet giver nemlig tips til gaver til far. Her kan du finde info om de mest populære gaver, info om oplevelsesgaver samt meget andet. Der skal helt sikkert nok være noget for lige netop din far et sted på listen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *