Bliv ordentligt klædt på til arbejdet

I Danmark er der stor fokus på sikkerheden på byggepladserne, så medarbejderne får de allerbedste rammer og arbejdsvilkår. Sådan skal det selvfølgelig blive ved med at være, men der er også plads til forbedringer. Godt nok er omgivelserne på byggepladserne vigtige for, at medarbejderne får en god arbejdsdag, men hvad med det, der er helt tæt på – hvad med beklædningen? Arbejdstøjet spiller faktisk en stor rolle for, at man kan udføre arbejdet på en ordentlig måde.  

Tysk arbejdstøj i bedste kvalitet

Det tyske brand engelbert strauss er mange byggepladsarbejderes foretrukne tøjvalg, når det kommer til arbejdstøj. Arbejdstøjet fra engelbert strauss er nemlig helt specielt designet til arbejdsbrug, så du får den bedste komfort og sikkerhed, mens du er på arbejde. Arbejder du f.eks. meget udendørs, så er det helt essentielt at have gode og slidstærke arbejdsbukser, som uanset vind og vejr kan holde dig tør og varm under hele arbejdsdagen.

Mærket engelbert strauss producerer ikke bare arbejdstøj, som egner sig godt, hvis man arbejder på en byggeplads. Arbejder du f.eks. i restaurationsbranchen eller inden for det medicinske område, så kan du også finde arbejdstøj og sko, som passer godt til de arbejdsområder. Når du køber arbejdstøj og sko hos engelbert strauss, er du sikret den højeste kvalitet til gode priser. 

Arbejdstøj og sko, der beskytter og sikrer den bedste komfort

Den rette beklædning har stor betydning for sikkerheden på arbejdspladsen. Arbejder du f.eks. et sted, hvor der bliver flyttet mange tunge ting, så er det vigtigt med et par gode sikkerhedssko. Sikkerhedssko med tåværn sikrer, at dine fødder ikke kommer alvorligt til skade, hvis der skulle falde noget tungt ned over dem. 

Som udendørsarbejder er man noget mere påvirket af vejrforholdene end folk, der arbejder på kontor. Derfor er det enormt vigtigt, at man er klædt ordentligt på til al slags vind og vejr. Hvis man først går hen og bliver våd og kold, så kan det være svært at holde koncentrationen og udføre sit arbejde på bedste vis. Et par gode bukser, som er slidstærke, og som kan holde vand og kulde ude, sikrer, at du kan holde sig varm og komfortable under hele din arbejdsdag. 

Hos engelbert strauss finder du arbejdsbukser i mange forskellige modeller og farver. De tilbyder både arbejdsshorts, arbejdsbukser og smækbukser, som kan være meget komfortable og samtidig beskytter omkring mave og ryg. Deres worker-jeans er på et helt andet niveau end de klassiske arbejdsjeans. De har optimeret bukserne, så de er slidstærke, har super komfort og passer perfekt til den modebevidste arbejder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *