Få orden i dit hjem – Et dejligt liv med ro på.

Vi kender alle følelsen af, at vi lige har ryddet op, og to sekunder efter trænger det allerede igen. Det føles som en kamp uden ende. Den kamp kan nok aldrig helt overvindes, men den kan gøres noget nemmere.

Grunden til, at det roder i hjemmet, handler ofte om opbevaring. Tingene har ikke rigtig en plads, eller pladsen, de har, er for besværlig at bruge i hverdagen, og derfor ender tingene med at ligge og flyde på spisebordet.

Uanset om du bor småt eller stort, er opbevaring altid en udfordring. Uanset hvor meget opbevaring du har i din bolig, er det som om, at der alligevel aldrig er helt nok. Men uanset hvad kan opbevaring hjælpe med at gøre rodet overskueligt, og tingene får samtidig en plads, hvor de hører til. Det handler ofte om vaner. Jo flere gange at jakken finder vej til knagerækker, jo sjældnere bliver det, at den ligger på gulvet.

Integrer opbevaring i din boligindretning

Hvis du ønsker mere opbevaring i dit hjem, kan det være en god idé at købe boliginteriør, hvor der er naturlig opbevaring indbygget i møblet eller interiøret. Det kan for eksempel være en slagbænk, hvor der er et rum nede i bænken til for eksempel en ekstra dyne eller ekstra overtøj. Her er der kommet ekstra plads, uden at du skal ud og have bygget et skab eller et skuffearrangement.

Ofte hænger vi kun billeder på væggene. Men hvad med at hænge en fin hylde op og så sætte en fin plakat sammen med? Så får du både bekæmpet de hvide, tomme vægge og en ekstra opbevaringsmulighed. Du kan eventuelt sætte en fin æske, så er der en fin opbevaringsplads til alle dine papirer, eller en lille, rustik kurv til alle dine stearinlys. Der findes meget småt boliginteriør, som både er dekorativt og samtidig praktisk.

Prioritér at få lavet opbevaring

Mange synes, at det er langt sjovere at få indrettet stuen og hængt fede plakater op end at få sat billeder til stuen op ude i gangen. Så får knagerækken lov at ligge, jakkerne finder måske deres plads inde på bordet i bryggerset, og lige pludselig kan du ikke se dit bryggersbord mere. Derfor er en så simpel ting som at få hængt knagerækken op vigtigt for at bekæmpe rodet.

I dag kan du få mange fine skabe og reoler til opbevaring. Der findes de helt enkle, som passer perfekt ind i den meget minimalistiske, skandinaviske stilart, men også skabe med flere detaljer og et rustikt look, som kan passe ind i for eksempel gamle herskabslejligheder eller murermestervillaer. Opbevaring kan derfor sagtens passes ind i din boligindretning, uden at du behøver at gå på kompromis med din stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *