Lån til bryster – Se om det er noget for dig

Det kan være svært at betale sine kosmetiske operationer, og især brystimplantater kan være ret dyre, hvis det skal laves ordentligt og godt. Derfor kan du med fordel låne penge til at få lavet bryster. Ofte er det meget nemt at låne penge, og ofte er det jo noget, du har gået og tænkt over i et stykke tid, så hvis du gør det, så er det virkelig gennemtænkt. Og derfor behøver et lån ikke være en dårlig ting, når det handler om bryster. Det kan nærmest ses som en investering.

Denne artikel indeholder

Lån fra banken eller mikrolån?

Du skal så lige finde ud af, hvor og hvordan du skal få fat i de penge, det nu koster at betale dine bryster. Det kommer helt an på, hvad du har af økonomisk historik. Måske har du en sund økonomi, har ikke rigtig lånt nogle penge banken før og så videre. Så vil din bank helt bestemt gerne hjælpe dig med et lån. Især hvis det er noget, du har tænkt over i længere tid. I så fald har du jo også mulighed for at oparbejde en lille tale, som du kan bruge til at fortælle din bankrådgiver, hvorfor det er vigtigt for dig at få de nye bryster, og at du skal bruge lånet.

Hvis du tidligere måske har lånt ret mange penge, så er det ikke sikkert, at banken siger ja til et lån til bryster. Så skal du i stedet kigge ud for at finde pengene. Det kan være, at du kan få et tilskud fra kommunen, hvis det er, fordi dine bryster er sundhedsskadelige for dig. Eksempelvis hvis de er alt, alt for store og tynger dig og giver dig ondt i ryggen.

Er det ikke tilfældet, at lægen kan give dig hjælp, og du måske bare gerne vil have lavet større bryster, så må du låne penge andre steder. Der findes rigtig mange sider online, hvor man kan låne fra alt til 100 kr. til flere tusindende kroner. Her kan du finde et lån, men du skal dog være opmærksom på, hvordan tilbagebetalingsreglerne er.

Skal det være nu?

brysterInden du går ud og låner en masse penge til dine bryster, skal du måske overveje, om det skal være lige nu, du skal have brysterne reduceret, løftet eller lavet større bryster. Hvis det er nødvendigt for dig at gå ud og tage et lån, er det måske bare et tegn på, at det skal være lige nu i dit liv.

Du kan med fordel overveje, hvad det reelt set betyder for dig lige nu. Er det presserende? Eksempelvis at brysterne giver dig ondt i ryggen. Hvis ikke, så er det måske bedre at vente til, du har flere penge i banken, eller at du kan spare sammen til brysterne, og på den måde kan du gå i længere tid og overveje, om det er dét, du vil. Det kan jo være, at når du har sparet sammen om 5 år, så vil du slet ikke ændre på dine bryster alligevel.

Tag et lån til dine nye bryster

De kosmetiske indgreb kan være ret dyre, og derfor kan det være nødvendigt at låne penge, når du for eksempel skal have lavet nye bryster. Hvis du har besluttet dig for, at du skal have et nyt sæt, så er det sådan det er. Men kan du ikke betale lige nu med det samme, så har du mulighed for at tage et lån, som du så kan betale tilbage på. På den måde kan du få dét, du gerne vil have, og behøver ikke som sådan at tænke over prisen.

Det kan være en fordel, hvis du virkelig er ked af dine bryster, som de er nu. Måske tynger de dig fysisk, og din læge har anbefalet, at du skal have lavet dem mindre. Eller også er du bare ked af, hvordan de ser ud på dig, og du har lyst til at få lavet et sæt nye,

Bryster i alle størrelser

Størrelsen af lånet handler i høj grad om, hvordan du vil have lavet dine bryster. Jo større, desto dyrere. Det lyder måske fjollet, men det giver sig selv. Jo mere du skal have fyldt i dine bryster, for at gøre dem større, desto mere koster det selvfølgelig at få lavet operationen. Skal du samtidig have lavet et brystløft, svinger prisen endnu mere, for alle bryster er ikke ens, så operationerne bliver lige så forskellige.

Der er også forskel i pris, om du skal have lavet en brystreduktion, eller om du skal have løftet dine bryster. Det første kan du eksempelvis få tilskud til, hvis du har din læges ord for, at det tynger din krop fysisk. Et brystløft er den ”nemme” operation, og koster derfor ikke så meget.

Tilskud kan du også få, hvis du skal have lavet en brystkonstruktion, og det kommer på baggrund af, at du har haft brystkræft og derfor opereret brystet væk. Det er ret dyrt at få konstrueret et helt nyt bryst, og derfor kan du også få tilskud. Men nogle gange kan det være noget, man som kvinde bare gerne vil have, for at føle sig som rigtig kvinde.

Lån med god samvittighed

Et lån er ofte en stor ting. Vi låner til et nyt hus, et indskud til en lejlighed eller nye møbler. Det er sjældent, at man tænker, at det er nødvendigt at låne penge til nye bryster. Men har du gået i mange år og overvejet, om det er noget, du skal, så gør det. Tag et lån i banken. Hvis du virkelig har tænkt så længe, at du ikke kan se andre udveje, så skal du få det det gjort.

Men du skal også være sikker, for det kan ikke lige gøres om. Hverken de nye bryster eller lånet. Måske er du sikker. Måske er det et spørgsmål om sikkerhed for dig, din krop og din sundhed, og så skal du selvfølgelig få det gjort. Men du skal overveje, om det virkelig er nødvendigt at låne penge? Måske kan du gå 5-10 år mere, før du begiver dig ud i det.

Kosmetiske indgreb er dyre – få bryster på afbetaling

Et indgreb af kosmetisk karakter er dyrt, uanset hvad du vil have lavet. Uanset om det er nye læber, fedtreduktioner i arme eller lår, eller du gerne vil have lavet større bryster. Derfor kan det være en fordel at tage et lån, når det skal laves, for så kan du få hvad du vil have, nemlig bryster, nu og her. Og så betale tilbage på dem over længere tid. Man kan sige, at brysterne forsvinder ikke lige foreløbig, så derfor behøver du som sådan ikke tænke over, at du skal afbetale over længere tid.

Afbetal i rater der passer dig

Fordi dine bryster jo ikke forsvinder lige forløbelig, er det også nemt for dig at tage et lån, som du så kan afbetale på i et tempo, der passer til din økonomi og dig. Har du ikke så mange penge lige nu, men du var sikker på, at det skulle være nu, indgrebet skulle gøres, så skal afbetalingsraten måske være noget mindre.

Derimod hvis du har tænkt længe over det, og måske har du sparet sammen til at få løftet dine bryster, så kan afbetalingsraten være højere og over kortere tid. Det kan være, du har sparet ret meget sammen, men ikke det hele, og så kan det være fordelagtigt med en afbetaling.

Hvor meget du bestemmer over raterne, der skal betales tilbage, handler selvfølgelig om, hvor du vælger at låne pengene. Din bankmand er helt sikkert mere åben for at lave rater, der passer til dig og din økonomi. Hvorimod hvis du vælger at tage et lån online, så får du måske ikke lov til at bestemme så meget. Her er renterne helt sikkert også noget større.

Overvejelser du kan gøre

Inden du beslutter dig endeligt for at få lavet en brystoperation, hvad enten det er et løft af brysterne, en brystreduktion eller brystforstørrelser, så bør du overveje, om det skal være lige nu, du skal have gjort det. Hvis du føler, at det skal være nu, så skal det selvfølgelig dét. Men har du for eksempel allerede sparet en stor del af beløbet op, som du ved, det koster, så kan du måske også godt vente det sidste stykke tid, så du ikke behøver få bryster på afbetaling.

Du kan med fordel også tage et smut forbi en brystkirurg og tage en snak med ham eller hende om, hvad der kan gøres. Hvis du ved, at du vil have lavet brysterne større og samtidig løftet dem, kan I sammen finde frem til, hvad prisen nogenlunde bliver, og så ved du, hvor mange penge det drejer sig om, og hvor meget du så skal låne.

Derefter kan du gå til din bankmand, der jo uanset hvor og hvordan du låner en stor sum penge, skal være en del af det. Her kan I så regne på, hvor meget du kan betale tilbage, i hvor store rater og selvfølgelig hvordan renterne på afbetaling ser ud. På den måde kan du finde ud af, om det virkelig skal være nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *