Optimer og effektiviser med SAP

Mange har hørt om SAP, men ikke alle har helt styr på, hvad SAP er for en størrelse, fordelene ved SAP-softwareløsninger og hvilke positive effekter, det kan have på den enkelte virksomhed. Er du en af dem? Så læs med her.

Denne artikel indeholder

Hvad er SAP?

Den enorme tyske virksomhed SAP har udviklet IT-systemer og -løsninger til mere end 25 forskellige brancher. Det betyder, at uanset hvilken branche din organisation hører til, så er der stor chance for, at der findes en løsning til dig, hvor du og dine kollegaer vil opleve strømlining, forbedring og systematisering af de interne processer. En af de mange fordele ved IT-løsninger fra SAP er, at når de skal implementeres i et nyt firma, så kan det nye system tilpasses til den enkelte organisation og dets specifikke behov, så det dermed opfylder alle ønsker og krav til en softwareopdatering.

SAP kan optimere hverdagen i din organisation

Forbedre din kundeservice, opgrader din HR portal og få en stærkere bundlinje. Dette er bare få af de resultater, du og din virksomhed kan opleve med IT-løsninger og softwareopdateringer fra SAP. Hvor fremgangen er størst er alt efter, hvilken løsning du vælger. Og lige netop derfor er SAP genialt, for uanset hvad dit kriterium er for din organisations IT-løsninger, så er der yderst stor chance for, at SAP har udviklet noget, der opfylder din organisations behov. Som nævnt tidligere så bliver hver løsning derudover også skræddersyet til din virksomheds krav, og dermed får I en IT-løsning, der passer til lige netop jeres organisation, og det er uanset, om I er ude efter butiksløsninger, hospitalsløsninger, løsninger til industrivirksomheder eller noget helt fjerde.

Blandt SAPs mange IT-systemer finder du bl.a. SAP Hybris Marketing, SAP HCM, SAP Cloud, SAP Leonardo, SAP Fiori og mange flere. Disse adskillelige løsninger kan hjælpe med at mobilisere din virksomhed, optimere din HR og samle organisationens viden under samme platform. Udover disse har SAP også udformet et system, der hjælper med at håndtere din persondata forsvarligt. I sidste ende er SAPs adskillige systemer ikke kun med til at øge tilfredsheden blandt medarbejdere og optimere arbejdsgangen, de kan også resultere i en stærkere bundlinje.

Implementering af SAP med hjælp fra et dansk firma

Når beslutningen er taget om at vælge nye softwareløsninger fra SAP, så er det vigtigt at få den rette hjælp og rådgivning fra eksperter. Konsulentfirmaet, 2BM, er en af de førende virksomheder i Danmark inden for rådgivning og implementering af SAP softwareløsninger. Det danske firma har, med deres store viden og kompetencer inden for rådgivning omkring SAP, mulighed for at hjælpe dig og din organisation i gang med netop de SAP-systemer, som I ønsker at implementere. De kan med deres ekspertviden og mange års erfaring om hele implementeringsprocessen og oplæring indenfor de nye systemer sørge for, at implementering af de nye IT-løsninger foregår glidningsfrit. Det betyder, at udskiftningen af jeres gamle systemer og opgradering til de nye SAP-løsninger ikke ender med at blive et irritationsmoment for de ansatte. På den måde, kan I sikre jer, at de nye systemer med det samme opleves som en fordel for de ansatte og resten af organisationen.

Sammen med mange andre succesfulde danske virksomheder – som blandt andet Danfoss, LEGO, Dansk Supermarked og SAS – kan din organisation effektivisere og optimere med et SAP-system efter jeres behov. På den måde kan I ende med endnu gladere medarbejdere, tilfredse kunder og optimerede arbejdsgange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *